милиция
Запомних местообитанието на страстното стадо- следващият път ще им пратим серГей, но той вместо да пъпчаса... ще разцъфне от радост
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=149
Поради липса на достатъчно доказателства засега приемам теорията само фигуративно, но...
Е, Пафката и той ще да е някаква издънка от змийската семка.
А що се отнася до съпругата ти- личи си, че е благороден и достоен човек. Поклон пред нея!
Няма да спра, Павлине, познаваш ме! И не ме е страх от теб, преспъпник гаден! Дълг на всеки Българин е, да брани своето семейство. А аз съм Българин. За разлика от Павлин, който е българомохамеданин, тоест помак. Доколкото знам от разни предавания, помаците нещо не се имали за българи. И може би наистина не са, ако се съди по деянията на помака Павлин Димитров.
Е, това беше изненада, нали? Ако не ми вярвате, питайте в родното му село, Гложане, Тетевенско. Ще има още изненади, стига да съм жив.
Не че сега не сме...
www.standartnews.com/news/comments/id/99...B0%D0%BD%D0%BD%D0%BE.
"Министърът на вътрешните работи заяви пред журналисти днес, че "съществуването на широка мрежа от бардаци в центъра на София" му звучало странно. Михаил Миков направи този коментар по повод снощните взривове в две заведения на София.
Министърът каза още, че двете заведения са били наблюдавани от полицията, защото там имало лица, срещу които се водели разследвания."
Така, били взривени точно заведенията, които полицията наблюдавала. Дали това не е косвено признание, че точно полицията ги е взривила? Така де, щом полицията може да пали жилища на мирно спящи хора посреднощ, защо да не взриви два конкурентни бардака?
semkiibonbonki.blogspot.com/2008/09/blog-post_07.html
Ей, даже в бивша България имало хора, които не се страхуват от чикисти. Аз пък си мислех, че съм последният, който не се страхува. Съжалявам, извинявам се, бил съм заблуден. Имало и други. Ами добре, тогава. Ще действаме заедно. И заедно ще разплачем на чикистите верицата.
Само да не помислите, че става дума за помашката верица на некой си Павлин Димитров. Не, тук става дума за кабебейската верица на някои чикисти, маскирани като демократични полицаи. И танцьори. От ДАНС.
www.galeria.bulgaria-1941.org/displayima...om&cat=10001&pos=-52
Така че мършата няма думата. А аз ще продължа да изнасям всякакви данни с пояснението какви са причините, накарали ме да ги изнеса. И тук е голямата разлика.
Аналогична тема, посветена на Гладния /или ГенерАналния/ секретар на МВР пуснах и във форума на "Атака". И там, както и тук отзвук нямаше. Интерес - да. Преглеждане на темата - да. Но не и отзвук.
Е, както казва Парадокс, всеки е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Ще е жалко, ако нечии мечти се ограничават до това, да блесне с остроумие. Освен в случаите, когато е опасно, разбира се.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.